Schokotof-tornooi 2023

17 oktober 2023

Op 15 oktober 2023 vond het Shokotof-toernooi plaats in Hoeilaart, ter ere van de 50ste verjaardag van de tafeltennisclub TTC Hoeilaart. Het toernooi, waarbij 16 teams betrokken waren, waaronder 8 teams van TTC Hoeilaart, werd gespeeld in een sfeer van vriendschap en respect voor de rijke geschiedenis van de club.

Gedurende de dag toonden de teams van TTC Hoeilaart een sterke competitieve geest, waardoor het evenement een eerbetoon werd aan de voorzitter en oprichter Paul van Loo.

Met de 50-jarige geschiedenis van de club in gedachten, speelden Stijn en Henry van TTC Hoeilaart een glansrijke finale tegen het team van Allwyn en Tom, eveneens van TTC Hoeilaart. Deze confrontatie illustreerde niet alleen de sportieve excellentie van de club, maar benadrukte ook de sterke onderlinge band die binnen de club heerst, waarbij vriendschappelijke rivaliteit hand in hand gaan met respect en kameraadschap.

De uiteindelijke overwinning van Stijn en Henry was verdiend, niet alleen vanwege hun persoonlijke prestatie, maar ook vanwege de betekenis van de overwinning tijdens de speciale jubileumviering. Het toernooi was een eerbetoon aan de rijke geschiedenis van TTC Hoeilaart en een bevestiging van de voortdurende passie en toewijding van de club voor de sport en de tafeltennisgemeenschap. Met deze prestatie zal het Shokotof-toernooi van 15 oktober 2023 een onuitwisbare indruk achterlaten in de annalen van TTC Hoeilaart.