Uitslag (Jeugd)clubtornooi TTC Hoeilaart 2023-2024

24 maart 2024

Op zaterdag 16 maart 2024 vierde TTC Hoeilaart haar clubkampioenschap, een bijzonder moment aangezien onze club dit jaar haar 50-jarig bestaan viert onder het voorzitterschap van Paul Vanloo.

Met trots namen 12 leden deel aan dit evenement, dat een hoogtepunt vormt in het tafeltennisgebeuren van Hoeilaart.
De 12 ingeschreven volwassenen werden verdeeld in 2 poules van 6 spelers, waarbij allen met een voorgift speelden. De eerste vier spelers van elke poule plaatsten zich voor de kwartfinales.
Het Heylenbosch-voorgiftsysteem zorgde, zoals gebruikelijk, voor intense en soms gepassioneerde wedstrijden, waar elk punt hard voor gestreden moest worden.

Enkele topspelers van de kampioensteams uit de eerste en derde divisie waren aanwezig: Stijn, Johan, Allwyn, Raf en Lander haalden de kwartfinales.
Na tal van spannende sets en enkele geweldige rally’s stonden Pojo en Tom in de finale. Het publiek werd getrakteerd op een intense wedstrijd waarin Tom zijn clubkampioenstitel wist te behouden.

Gefeliciteerd, Tom!

Na het clubtornooi werden alle deelnemers getrakteerd op een gratis spaghetti.

Jeugdclubkampioenschap

Met de uitreiking van een bronzen Sport-i-label heeft de Sporta federatie opnieuw onze waardevolle jeugdwerking erkend, een bevestiging van ons voortdurende streven naar kwaliteit en ontwikkeling.

We willen ook graag vermelden dat dankzij een succesvolle promotiecampagne in Het Vonk!, we dit jaar een aanzienlijk aantal nieuwe jeugdspelers hebben aangetrokken. Dit draagt bij aan de groei en bloei van onze club.
Dit jaar hebben we met trots 12 enthousiaste jeugdspelers zien deelnemen aan het jeugdclubkampioenschap. Het was een mix van nieuwkomers die voor het eerst aan een toernooi deelnamen en anderen met al wat meer ervaring op zak.
De jeugdspelers kregen de kans om de technieken die ze geleerd hadden te tonen aan de talrijke supporters en ouders die aanwezig waren.

De trainers waren verheugd te zien dat de inspanningen tijdens het afgelopen seizoen vruchten begonnen af te werpen.
Na enkele spannende wedstrijden, waarin veel plezier en strijd te zien was, kon een duidelijke winnaar worden aangewezen.
Lev, die op een na al zijn wedstrijden won, verdient alle lof en mag zich terecht clubkampioen noemen.

Gefeliciteerd, Lev!

Het Bestuur wenst iedereen te bedanken die heeft deelgenomen aan het clubkampioenschap of aan de organisatie ervan

Sfeerfoto’s, met dan aan Jean-Christophe:

https://photos.app.goo.gl/nT8YMneDXDsn7pUk6