Opendeurdag 2023

12 september 2023

Op zaterdagmiddag 9 september 2023 opende TCC Hoeilaart haar deuren voor de jaarlijkse open dag. Tussen 14.00 uur en 16.30 uur werd de sporthal van Hoeilaart overspoeld met opgewonden energie van jonge spelers, die vastberaden waren om hun tafeltennisvaardigheden te verbeteren. De jeugdtraining, een van de kenmerkende activiteiten van de club, is een hoogtepunt voor zowel de jonge talenten als de toegewijde trainers die zich inzetten voor de ontwikkeling van de volgende generatie spelers.

Eerder die maand had de club haar aanwezigheid binnen de Hoeilaartse gemeenschap versterkt met een opvallende promotiecampagne op de nabijgelegen middelbare school !Vonk. De respons was overweldigend, met een aanzienlijke belangstelling van kinderen die geïnteresseerd waren in het verkennen van de wereld van tafeltennis. Met enthousiasme verwelkomde TCC Hoeilaart deze nieuwe gezichten.

Het felbegeerde Sporta I-label, een bewijs van toewijding en excellentie in jeugdwerk, bevestigde opnieuw de positie van TCC Hoeilaart als een vooraanstaande instelling in de jeugdtafeltenniswereld. In dit 50ste jubileumjaar verdient de bijdrage van Johan Catrysse aan de jeugdwerking een speciale erkenning. Als jeugdtrainer zette hij meer dan een decennium geleden dit baanbrekende initiatief in gang, waarbij zijn onvermoeibare inzet ontelbare jongeren aan het tafeltennissen heeft gezet.

Deze open dag kreeg een extra glans door de deelname aan de “Maand van de Sport”, waarbij sport en gezondheid centraal staan. Als actieve deelnemer aan dit initiatief blijft TCC Hoeilaart de lokale jeugd elk jaar inspireren en betrekken bij een gezonde en actieve levensstijl, terwijl ze tegelijkertijd hun passie voor tafeltennis voeden.

De 50ste verjaardag van de club weerspiegeld ook de toewijding en inzet van de oprichter en voorzitter, Paul Van Loo, voor de sport en de groei van de club. Zijn visie en vastberadenheid hebben TCC Hoeilaart gemaakt tot wat het vandaag is: een bruisende gemeenschap van spelers die verenigd zijn door passie en toewijding aan de tafeltennissport.