(Jeugd)clubtornooi TTC Hoeilaart 2022-2023

22 april 2023

Op zaterdag 25 maart 2023 werd het clubkampioenschap van TTC Hoeilaart gespeeld. 19 leden deden mee aan deze hoogdag van het Hoeilaartse tafeltennis.

De 19 ingeschreven volwassenen werden onderverdeeld in 4 poules: 3 poules met 4 spelers en 1 met 5 spelers (allen speelde met voorgift). De eerste twee van elke poule gingen door naar de 1/4 finale.
Het Heylenbosch voorgift systeem gaf zoals elk jaar intense matchen (en gevloek) waar voor elk punt geknokt moest worden. Vrij uitzonderlijk was dat enkel E spelers dit jaar de halve finales haalde. 

Na vele spannende sets en enkele fantastische punten werd de finale gespeeld tussen Dirk en Tom. Het publiek genoot van enkele mooie punten maar na 5 spannende sets moest Dirk zijn meerder erkennen in Tom.

Proficiat Tom!

Jeugdclubkampioenschap

Met de uitreiking van een bronzen Sport-i-label heeft de Sporta federatie onze waardevolle jeugdwerking ook dit jaar bevestigd. Dit jaar speelde 6 enthousiaste jeugdspelers hun jeugdclubkampioenschap. Voor sommigen was het hun eerste tornooi-ervaring anderen hadden al wat meer ervaring.

De jeugdspelers konden de aangeleerde technieken laten zien aan de talrijk aanwezige supporters/ouders. De trainers waren blij om te zien dat de trainingsinspanningen van het afgelopen seizoen hun vruchten begonnen af te werpen.
Na mooie punten en druk bevochte wedstrijden, maar vooral met veel plezier konden we een duidelijke winnaar aanduiden. Mats won al zijn wedstrijden en kan zich dan ook een terechte clubkampioen noemen.

Proficiat Mats!


Het Bestuur wenst iedereen te bedanken die heeft deelgenomen aan het clubkampioenschap of aan de organisatie ervan

Sfeerfoto’s, met dan aan Jean-Christophe:

https://photos.app.goo.gl/Lgp4G5KNhX6UGMuz7