Schokotof tornooi

11 september 2022

Afgelopen zondag 04 september was het weer zo ver…  Na enkele edities binnenshuis was de sporthal voor het tweede jaar op rij het toneel van de ‘echte’ Schokotof-cup. Een tornooi ter ere van ons betreurd lid Thierry Verzele.

14 ploegen vonden hun weg naar het mooie Hoeilaart en om 10u werd er gestart. Na een motivatie-speech van onze voorzitter Paul -met een bijzonder dankwoordje naar de teams die van Mollem, Machelen en Ternat kwamen- ging iedereen er volop tegen aan. In de eerste ronde speelden de laagst geklasseerden en hoogst geklasseerden van elk team in poules tegen elkaar. De voorgift zorgde ervoor dat er spannende matchen werden gespeeld, we iets over ons tijdsschema gingen en de voorzitters van het tornooi moeten rekenen hebben welke 8 teams door konden stoten naar de kwartfinale.

De kwartfinales werden gespeeld. Pojo en Lander speelden (nipt 😊 ) Gianluca en Raf naar huis (’t is te zeggen die bleven wel nog wat hangen), en de andere Hoeilaart-teams werden afgedroogd (want het was wel warm in de sporthal). Bram en Dirk verloren van Rai en Mykolas (Ternat), Serge en JC verloren nipt (twee vijfsetters !) van Tim en Alain (een Mollem / Multic Duo) en Joost en Wim moesten Rony en Edwin (Ternat) feliciteren met hun extra gewonnen set.

De halve finales werden gewonnen door Rai en Mykolas en Tim en Alain, waarna zich een spannende finale opdrong. Deze finale werd gewonnen door Tim en Alain.  Van harte proficiat heren!

De gezellige dag werd uiteraard erna nog uitgebreid besproken op het terras van de Sportbar 1560. Iedere deelnemer staat nu te popelen om aan de competitie te beginnen! Een bijzondere dank aan onze voorzitter Paul (voor het professioneel verpakken van de schokotofs) en wedstrijdleider Johan De De Koninck alsook aan onze leden die de zaal klaar hebben gezet, opgeruimd hebben.