Clubkampioenschap 2022

30 maart 2022

Na 2 jaar COVID onderbreking werd het clubkampioenschap van TTC Hoeilaart opnieuw gespeeld op zaterdag 26 maart 2022. 16 leden deden mee aan deze hoogdag van het Hoeilaartse tafeltennis.

De 16 ingeschreven volwassenen werden onderverdeeld in 4 poules van 4 spelers (allen speelde met voorgift). De eerste twee van elke poule gingen door naar de 1/4 finale. Het Heylenbosch voorgift systeem gaf intense matchen waar voor elk punt geknokt moest worden.

Opkomende spelers zoals Gianluca, Stéphane en Jean-Christophe bereikten respectievelijk de kwart en halve finales! Na vele spannende sets en enkele fantastische punten werd de finale gespeeld tussen Joost en Johan. Het publiek genoot van enkele mooie punten maar na 3 sets moest Johan zijn meerdere erkennen in Joost.

Proficiat Joost!

De jeugdspelers van vorige jaren, die ondertussen al vaste waarden zijn in de reguliere competitie, maakten het de oudere garde niet gemakkelijk. Tom, Samuel en Gianluca speelden verdienstelijke wedstrijden en Gianluca haalde zelfs de kwartfinale!

De verrassing van het tornooi was ons jongste lid, Oliver. Oliver is nog maar enkele maanden aan het trainen maar laat nu al veel potentieel zien. Een dikke pluim voor zijn prima inzet in volwassenen competitie!

Clubkampioenschap voor Jeugd

Met de uitreiking van een bronzen Sport-i-label heeft de Sporta federatie onze waardevolle jeugdwerking opnieuw bevestigd. Jammer genoeg konden niet alle jeugdspelers aanwezig zijn waardoor een rechtstreekse confrontatie tussen Caroline en Leona moest duidelijk maken wie jeugd clubkampioen werd. Fel bevochten sets waren dan ook de ingrediënten voor deze uitstekende finale.

De nieuwe clubkampioen bij de jeugd werd Leona!

Proficiat Leona!

Na het clubkampioenschap werd er nog gezellig nagepraat op de aansluitende Spaghetti-avond. Het Bestuur wenst iedereen te bedanken die heeft deelgenomen aan het clubkampioenschap of aan de organisatie ervan.